Om sammenlignbilforsikring

For å finne den beste bilforsikringen og til den laveste prisen bør man sammenligne flere forsikringstilbud. Dette vet vi og har derfor gjort det enkelt for deg som er på leting etter den beste bilforsikringen til den beste prisen. På vår nettside vil du finne mye god informasjon for å gjøre det enklere å vite hva du skal se etter, samtidig som vi har en uforpliktende og gratis tjeneste der du kan raskt innhente tilbud fra flere forsikringssamtaler. Prosessen for å sammenligne bilforsikring har aldri vært enklere!

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fungerer ved at du fyller ut ett enkelt skjema og velger de forsikringsselskapene du ønsker å motta et forsikringstilbud på bil fra. Du vil så motta tilbud fra valgte selskaper i løpet av tre virkedager og kan da sammenligne tilbudene på både pris og vilkår. Avtalevilkår for bilforsikring varierer mye fra selskap til selskap, så for å sikre at du velger den beste avtalen bør du ikke se deg blind på prisene, men lese godt i vilkårene. Tjenesten vår er helt gratis og uforpliktende, og du vil spare både tid og penger samtidig som du får en god oversikt over hva som er å finne i markedet for bilforsikring.

Hvem er vi?

Vi ønsker å forenkle prosessen av å sammenligne bilforsikring og å innhente tilbud. Derfor har vi laget denne nettsiden for at du skal få en god oversikt og kan finne bilforsikringer som er aktuelt for deg. Vi vet at bilforsikring er relevant for mange, og at de fleste ønsker gode priser, men som ikke går på bekostning av hva som dekkes. Derfor har vi laget en tjeneste som gjør det enkelt å innhente tilbud fra flere forsikringsselskaper samtidig og der man kan raskt sammenligne relevante tilbud.

Hvorfor velge oss?

Vår tjeneste gjør at du sparer tid og penger, samt får en god oversikt over både priser og avtalevilkår. Gjennom å fylle ut skjemaet og få tilsendt forsikringstilbud vil du enklere kunne sammenligne bilforsikringer og velge den rette for deg.

Sammenlign bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

9 tips til bilforsikring

Her får du 9 tips til hvordan du får beste bilforsikring og det til best pris: 1. Dropp fullkasko Dersom du har en bil av lav verdi vil du fint klare deg med en ansvarsforsikring eller delkasko. Andre faktorer som spiller inn ved siden av bilens verdi, er...

les mer