Kontakt oss

Dersom du har spørsmål angående tjenesten vår eller annet du ikke finner svar på gjennom vår nettside, er du velkommen til å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Om du har spørsmål vedrørende forsikringer bør du ta direkte kontakt med et forsikringsselskap for å sikre håndfaste svar.

Kontakt

7 + 14 =

Faq

Hva dekker en bilforsikring?
Bilforsikringer kommer i all hovedsak i tre varianter: ansvarsforsikring, delkasko og fullkasko. Førstnevnte er minsteforsikringen og noe alle bileiere må ha. Denne dekker skader på andre og andres eiendeler, mens de to neste har økt dekningsgrad som gjelder eget kjøretøy. I tillegg tilbyr noen forsikringsselskaper en økt dekningsgrad gjennom superforsikringer. Hvilken du bør gå for er avhengig av hva slags bil du har og hvor gammel den er, samt hva som er viktig for deg.
Hva koster forsikring på bil?
Bilforsikringer varierer i pris ut ifra hvilken dekningsgrad man ønsker og fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. For å finne de beste prisene og avtalevilkårene bør du derfor sammenligne flere forsikringstilbud. Dette kan du enkelt gjøre ved å bruke vår tjeneste og innhente flere bilforsikringstilbud. Med flere tilbud kan du enkelt sammenligne avtalevilkårene og prisene, og således gjøre et godt valg som dekker deg etter behov og til en lav pris.

Sammenlign bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!